| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
trio Dışavurumcu

Karizma Oyları: 3 Lokasyon: Istanbul
|
Yazı tarihi: Mon Jun 25, 2007 9:28 pm Post subject: Şimşirlik' e derede serinlemeye gidiyoruz... |
 |
|
Merhaba Arkadaşlar,
07-08 Temmuz 2007 tarihlerinde Düzce’ ye kampa gidiyoruz. Orman içinde oldukça keyifli bir ortamda, dere kenarında bol bol sohbet ve eğlence bizleri bekliyor...
Geçen sene güz kampı için gelen arkadaşlar mekanı ve nasıl keyifli bir haftasonu geçirdiğimizi çok iyi bilirler...Neler yaşadığımız ile ilgili detaylar aşağıdaki linte :) heee bu arada, kusura bakmayın bu sefer kar yağdıramıyoruz (inanın 10 gündür gerekli başvuruları yapmaya çalışıyoruz :)
http://www.superevariders.com/.....ight=g%FCz
Eski bir tomruk deposu olan mekanda, dere içindeki gölete girme imkanımız var, mayolarınızı yanınıza mutlaka alın :)
Gideceğimiz mekan Abant' a 15 km' dir...Mekan ile ilgili bilgilere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...
http://www.simsirlik.com
Hareket saatimiz, sabah saat 09:00’ da Anadolu otoban gişelerden sonraki ilk benzin istasyonu ve dinlenme alanı olan Opet Tesislerinde toplanma, saat 09:30’ da hareket şeklinde olacaktır. Detayları aşağıda bulacaksınız…
Konaklama…
- Çadır (Kendi çadırlarımızı getirmemiz gerekiyor…Kişi başı 5 ytl)
Beslenme...
Gideceğimiz mekanın restoranında yemekler ve mezeler güzel ve makul…Birkaç örnek aşağıdaki gibidir…
- Alabalık 6 ytl
- Pirzola 7 ytl
- Köfte 6 ytl
- Şiş 7 ytl
- Salata 3 ytl
- Mezeler 4-6 ytl
- Büyük Rakı 35 ytl
- Bira 3 ytl
- Kola 2 ytl
Gidilecek mesafe Anadolu gişelerden mekana yaklaşık 210 km dir. Yolun 180 km si otobanda geçecek.
Katılımcıların mutlaka A2 ehliyetine sahip olması, tüm evraklarının tam olması, SuperEVA Riders web sitesinde açıklanan güvenli sürüş kurallarını okumuş ve benimsemiş olması gereklidir.Yolculuk sırasında görev alan Rider'ların uyarılarına dikkat edilmesi,düzenin bozulmaması, hız sınırlarına kesinlikle uyulması şarttır. Birinci öncelik her zaman güvenli sürüştür.
Buluşma noktasına dolu depo ile gelinmesi gerekmektedir.
Gidilecek mesafe göreceli olarak uzun olması ve büyük kısmının otobanda geçecek olması nedeni ile, grup sürüş güvenliği göz önünde tutularak katılımcıların uzun yol tecrübesine sahip olması gerekmektedir.
Grup sürüşü sırasında hatalı ve grubu tehlikeye sokacak şekilde davranan kullanıcılar ile ilgili olarak Rider' ların hertürlü uyarıda bulunma ve gerekli görülürse grup dışına çıkarma hakkı mevcuttur.
Önemli Not: Geziye katılım için Rider referansı gerekmektedir. Eğer gezi katılım listesinde isminizi onaylanmış göremiyorsanız geziye katılmanız mümkün değildir.
Lütfen Dikkat! Geziye katılabilmek için Gezi Takvimine kayıt olmanız gerekmektedir.
http://www.superevariders.com/.....mp;eid=212
Gezi Sorumluları:
Mehmet "Habesh" Lengerli 0532 255 26 85
Ahmet “Trio” Okta 0533 294 80 78 |
|
| Tepeye çık |
|
 |
Google AdSense

|
Yazı tarihi: Mon Jun 25, 2007 9:28 pm Post subject: Desteklemek için lütfen tıklayınız |
|
|
|
|
| Tepeye çık |
|
 |
cinli Tommiks

Karizma Oyları: 5 Lokasyon: ANKARA
|
Yazı tarihi: Tue Jun 26, 2007 8:32 am Post subject: |
 |
|
Karlar altındaki kamp harikaydı.Her zaman hatırlayacağım kamplar litesinde en başlarda çok eğlenmiştik,doğa muhteşem,mekan ve işletme zaten arkadaşın gibiydi.
Ahmet yukardaki şelaleyide bir ayar çeksenizde onada girebilsek süpper olurdu ya
Rider referansı varmış!!! ama ben gelmeyi düşünüyorum
Güzel bir organizasyon tebrikler _________________ Burak "cinli" Konuk
DL-650-K7 Gri Bulut |
|
| Tepeye çık |
|
 |
Tuareg ModeRider

Karizma Oyları: 19 Lokasyon: İstanbul
|
Yazı tarihi: Tue Jun 26, 2007 9:06 am Post subject: |
 |
|
Ben de geçen yıl ki kar kampına özenerek bu geziye kaydoldum. IUmarım geçen yılı aratmaz. Gerçi Ahmet-Mehmet organizasyonu diye arkadaşlar verdiler coşkuyu, bakalım göreceğiz.
Katılım biraz az mı, ne? Geçen yıl ki geziye 34 motosiklet kayıt yaptırmış. _________________ Haydar "tuareg" Varol
 |
|
| Tepeye çık |
|
 |
sefkatli Nüktedan

Karizma Oyları: 8
|
Yazı tarihi: Tue Jun 26, 2007 9:23 am Post subject: |
 |
|
Bende gelmeyi çok istiyorum hatta cumartesileri tam gün çalışıyor olmama rağmen izin içinde elimden geleni yapıcam ama şu referans işi kafamı kurcaladı azcıkın malum grupta yeniyim de...
Birde uzun yol tecrübem burdan kıyıköy kadar var yeterli olur mu acaba? _________________ Bendeniz Şefkatli
Hayal buysa... Hayabusa... |
|
| Tepeye çık |
|
 |
Sudemo Nirvana

Karizma Oyları: 19 Lokasyon: Güzel Ankara
|
Yazı tarihi: Tue Jun 26, 2007 9:31 am Post subject: |
 |
|
Bu Ahmet-Mehmet organizasyonları hiç çekilmez ama yer çok güzel gideceğiz mecburen
Bir de yaz versiyonunu görelim Şimşirlik'in.
Gerçi geçen yıl güz kampı diye gidip kar kampı yapmıştık.
 _________________ Hayat üç buçukla dört arasındadır.
Ya üç buçuk atarsın
Ya dört dörtlük yaşarsın
MOTOLESS (FB)
Buyrun Benim |
|
| Tepeye çık |
|
 |
StyX Rider

Karizma Oyları: 4 Lokasyon: Ataköy / ISTANBUL
|
Yazı tarihi: Tue Jun 26, 2007 9:53 am Post subject: |
 |
|
Geçen sene karda süperdi gerçekten....
Canay gelmem diyor ama ben kafaya koydum geleceğim :)
Devrim benim artçım olarak gelebilirsin artık... _________________ Ozan "StyX" ILGIN
 |
|
| Tepeye çık |
|
 |
Tuareg ModeRider

Karizma Oyları: 19 Lokasyon: İstanbul
|
Yazı tarihi: Tue Jun 26, 2007 10:18 am Post subject: |
 |
|
| Sudemo demiş ki: |
Bir de yaz versiyonunu görelim Şimşirlik'in.
Gerçi geçen yıl güz kampı diye gidip kar kampı yapmıştık.
 |
Aman Demet, bu kez de yaz kampı derken çamur kampı yapmayalım. Gerçi senin de pek hoşuna gider ama  _________________ Haydar "tuareg" Varol
 |
|
| Tepeye çık |
|
 |
Dinomatino Sohbet Ustası

Karizma Oyları: 8 Lokasyon: Rakı-roka-balık civarı
|
Yazı tarihi: Tue Jun 26, 2007 12:22 pm Post subject: serinlik |
 |
|
Arkadaşlar;
Daha dün marmok dan döndüm,ziraa pek festival alanında olmadım,(aşırı sıcak ,rüzgarsız kapalı bir koy ve katılım kalitesi nedeni ile)Grubumuzdan bazı arkadaşlarla kaçamak yaptık fakat yol boyunca yaşadığımız tek tehlike olan sıcak ile ciddi bir muharebe verdik,sadece ben İstanbul dan Datça ya kadar 12 litre civarı su içtim ve hiç tuvalete gidemedim
Fakat Şimşirlik te serin bir hafta sonu geçirecek olmam beni biraz olsun rahatlatıyor.Sıcaklığın 30 dereceyi geçtiği uzun sürüşlerde rahat etseniz bile, fazla teninizin rüzgar ve güneşle temas etmemesini sağlayın,bizim seyahatimizde ben kapalı mont giydim,arkadaşım(diğer sürücülerden birisi) file şeklinde transparan ve korumalı bir mont giymesine rağmen Datça ya ulaştığımızda ona eczaneden yanık kremleri aldık.
sıcakta bir daha güneye gitmem,yaşasın Düzce
Umarım Düzce kampımıza katılım daha da artar ve serin bir ortamda güzel bir hafta sonu geçiririz.
Hepinize kazasız sürüşler _________________ Ainesi iştir kişinin ,lafa bakılmaz.. |
|
| Tepeye çık |
|
 |
cartanyan Efelerin Efesi

Karizma Oyları: 22 Lokasyon: Baba ocağı...
|
Yazı tarihi: Wed Jun 27, 2007 9:09 am Post subject: |
 |
|
Selamlar;
Şimdi ben bu geziye geliyorum, hem de motorumla geliyorum; fakat ne geliş ne gidişte grupla gitmeyeceğim. Peki bu referans işi neye göre olacak? _________________ KimKim midir? Tabi ki benim!
Ha bi de O... |
|
| Tepeye çık |
|
 |
vagabond Turfanda

Lokasyon: Etiler
|
Yazı tarihi: Wed Jun 27, 2007 5:57 pm Post subject: |
 |
|
Şimdi bende gelmek istiyorum ancak referans nasıl olcak bilemedim. Uzun yol tecrubesi olarak istanbul-bodrum (tamamen karadan gidilmistir), istanbul- izmir, istanbul-çanakkale olarak gösterebilirim. 1 ay içinde ortalama 2000-2500 km yol yapıyorum bilmem yeterli olurmu. Yen aldıgım dl 650 ile bu kampa katılmayı çok isterim. 1 temmuzda duzenlenicek olan piknige de kayıt oldum. kamp yapma fikri 4 sene once aldıgım ilk motorumla hep hayalini kurdugum bir seruvendi, umarım onaylanırım ve bu geziye katılabilirim. _________________ Vagabond on road |
|
| Tepeye çık |
|
 |
|
|
|